businesspicHej och varmt välkommen till TechTeamet och vår alldeles egna lilla hörna på nätet! Som du säkert listat ut är det här vår egen webbplats och oavsett vilket tillvägagångssätt som gjort att du hittat hit, så är vi säkra på att du har kommit för att få reda på lite mer om vad vi gör och vilka vi är.

Så, kort och gott: på den här sidan kommer du att hitta information om oss på TechTeamet och vår verksamhet i stort, vilka tjänster vi erbjuder och självklart lite närmare presentationer av oss som arbetar här.

Vi hoppas att du har kommit för att du är intresserad av att samarbeta med oss, men även om så inte är fallet hoppas vi kunna berätta så pass mycket om vår verksamhet och vad som gör oss så konkurrenskraftiga, att du kommer att ha oss i åtanke inför framtida projekt. Vi är alltid intresserade av att prata med nya potentiella kunder, och även om du inte har något speciellt projekt i åtanke just nu vill vi gärna höra mer om dig och din verksamhet, så att vi förhoppningsvis kan hitta något roligt att göra tillsammans i framtiden.

Så, ta din tid och klicka dig runt mellan flikarna, så kommer du förhoppningsvis att finna all information som du kan tänkas vara intresserad av. Om det är något du inte hittar är du givetvis alltid välkommen att höra av dig eller titta förbi hos oss, på TechTeamet står dörren alltid öppen, och vi är alltid sugna på en pratstund.

Välkommen!