Tillgänglighet via app

AvailabilityEtt mycket populärt område som vi på TechTeamet arbetar mycket med är appar som visar olika typer av tillgänglighet, det vill säga applikationsbaserade bokningssystem. Oavsett om du driver en restaurang, ett hotell, en frisörsalong eller en bilverkstad så kommer dina kunder garanterat att uppskatta möjligheten att kunna boka sina tider via din alldeles egna app, istället för att behöva anpassa sig till telefontider, köer och långdragna väntetider som kan vara förknippade med att få svar på mail. Med ett eget skräddarsytt boxningssystem tillgängligt i appform, kan dina kunder enkelt och smidigt logga in med användarnamn och lösenord och sedan boka sina egna tider direkt i appen, on demand!

Även inom denna undergruppering i app-industrin är möjligheterna näst intill oändliga. En app som har ett skräddarsytt bokningssystem behöver givetvis inte bara ha just det – det går mycket väl att kombinera en app som visar ditt företags tillgänglighet med en app som opererar ett lojalitetsprogram. Om du dessutom integrerar en betallösning i din applikation (mer om det i nästa flik) kan dina kunder successivt se sitt bonussaldo stiga medan de bokar och betalar för dina tjänster – direkt i appen!

Och det kanske mest fantastiska av allt – när du väl har finansierat själva utvecklandet av appen, så är det bara att luta sig tillbaka och njuta av att se hur applikationen numera kommer kunna göra ditt arbete åt dig. För samtidigt som dina kunder med allra största tänkbara sannolikhet kommer föredra att kunna boka och betala för dina tjänster direkt i appen, så kommer en naturlig följd av denna företeelse vara att du inte längre behöva lägga tillnärmelsevis lika stora resurser på kundtjänst! Du kan själv välja att utöka din applikation om du inser att du skulle kunna spara ytterligare resurser – vi på TechTeamet arbetar alltid med rörliga lösningar som går att anpassa efter just dina behov.