Appar som produkter

pic1_appSå, då har vi ju alltså börjat med att titta på de lite mer grundläggande typerna av appar som vi arbetar med och erbjuder utveckling av. Vi har konstaterat att alla företag som existerar i Sverige under 2000-talet har något att vinna på att ha en egen app, även om det bara är en rent informativ presentation av företaget och dess olika verksamheter. Vidare har vi även slagit fast att alla företag som riktar sig till någon form av konsumentmarknad och även är intresserade av att ha något typ av lojalitets- eller bonusprogram för dess kunder, med fördel bör integrera en sådan lösning i sin egen app.

Så, vad kan man mer använda en applikation till egentligen? Ja, nästa steg i appvärlden är förstås appen som självändamål och produkt i sig. Väldigt många stora och framgångsrika företag idag har byggt sina verksamheter från grunden med en eller flera appar som produkt eller produkter! Vi har alla hört talas sociala medie-appar såsom Facebook, Instagram och Snapchat, och likaså applikationer som ligger till grund för den närmast sjudande delningsekonomin, så som amerikanska Uber eller Airbnb. Möjligheterna är minst sagt oändliga när det kommer till appar som produkter, och vi kan garantera att historiens allra största och mest lukrativa idéer inte ännu är påtänkta. Kommer du bli världens nästa appmiljonär? I så fall är TechTeamet mer redo än någonsin att hjälpa dig att uppnå dina drömmar!

Många av våra kunder kommer till oss med enbart några skisser i ett block, eller till och med bara en idé de har i sitt huvud. Sedan hjälps vi åt att utforma idén till applikationen, och därefter tar vi fram ett kostnadsförslag och funderar på hur vi bäst kan gå vidare med just din idé. Om du har nästa guldklimp – tveka inte på att höra av dig, drömmen kan vara närmare än du tror!