Vi på TechTeamet

visual_appstoreoptimizationSedan vi drog i gång verksamheten i början av 2000-talet har TechTeamet ändrat både skepnad, form och storlek ett flertal gånger. Nuförtiden är vi ett relativt stort gäng på drygt 20 medarbetare, som arbetar med allt från enkla informativa applikationer till avancerade casinoappar och komplexa bonussystem. Ingen utmaning är för stor eller liten för TechTeamet, och för att övertyga dig om detta tycker vi alltid att det är viktigt att ta en personlig approach i vår kundkontakt. Av just den anledningen tänkte vi här passa på att berätta lite mer om oss som faktiskt grundade TechTeamet för alla dessa år sedan, och som sedan dess har varit konstant aktiva. Möt Nisse och Robban!

Nisse

Nisse är i grund och botten programmerare, och kommer från början från dataspelsbranschen. Han har jobbat med utveckling av dataspel i många olika spelstudios sedan det tidiga 90-talet. I början av 2000-talet träffade han Robban och lämnade sin tid som anställd bakom sig för att bilda och driva TechTeamet. Och inte vågade han då ana att han och Robban skulle ha mer än 20 anställda 15 år senare.

Robban

Robban kommer till skillnad från Nisse inte från en programmerarbakgrund, utan jobbade innan han var med och drog igång TechTeamet med design, reklam och marknadsföring. Han är idag TechTeamets ledande formgivare, och är inblandad på någon nivå i alla våra nya projekt. Det är Robbans öga för design som har hjälpt till att utmärka oss stilistiskt på den digitala produktionsmarknaden – vår målsättning är att alla ska känna igen en applikation från TechTeamet när de ser en. Robban är en mycket hård arbetare, och syns nästan alltid på kontoret från tidig morgon till sen kväll. Många av oss andra på TechTeamet undrar faktiskt om han någonsin går hem. Ingen av oss har varken kommit så tidigt eller gått så sent att vi har några bevis!