Vad vi gör

3D Man - What We Do?Ja, den absolut mest grundläggande frågan att besvara är förstås vad vi egentligen gör här på TechTeamet. Faktum är att det är lättare sagt än gjort att besvara just den frågan, då vår verksamhet är mycket bred och vi alltid är flexibla och öppna för nya typer av uppdrag. På ett övergripande och grundläggande plan skulle man kunna säga att vi jobbar med att utveckla mjukvara, framförallt till mobilplattformar. Vi är som sagt alltid öppna för andra teknikrelaterade uppdrag också, så tveka inte att fråga om det är någonting annat du skulle vara intresserad av – våra tekniker och programmerare har lång erfarenhet inom en rad olika branscher, så för TechTeamet är ingen utmaning för stor!

Oavsett hur flexibla vi är kan man dock sammanfatta det med att vår absoluta specialitet är utveckling av mobila applikationer, både för iOS och Android. Våra allra flesta uppdrag hamnar just inom detta område och över de senaste åren har vi utmärkt oss på marknaden som en slagkraftig och kompetent utvecklare som står i framkant bland digitala produktionsbolag som arbetar med just detta.

Vi utvecklar alla typer av applikationer, eller appar, som man ofta kallar dem, och ser absolut inga som helst begränsningar för vilka typer av uppdrag vi kan ta emot. Vi har utvecklat både spel, casinoappar, appar för banker, musiktjänster och mycket, mycket mer. Vi har genom åren gjort mängder av applikationer inom olika typer av tech-relaterade branscher, och har mängder av nöjda kunder i vår portfolio, som alltid är redo att intyga vår kompetens och lämplighet som digital samarbetspartner.

Så, om du är på jakt efter en digital producent av applikationer för mobilplattformar behöver du definitivt inte leta längre. Vi på TechTeamet ser fram emot möjligheten att få berätta mer om vad vi gör, och att därigenom övertyga dig om att vi är rätt samarbetspartner för just ditt projekt!