Appar för bonussystem

bonusEtt användningsområde för applikationer som blir mer och mer populärt är just bonussystem och kundregister. Tänk dig följande scenario: alla dina kunder som är intresserade av ert lojalitetsprogram kan enkelt ladda ner er alldeles egen och skräddarsydda bonusapp, och sedan i sin egen tid och takt välja att registrera sig och börja ta del av era erbjudanden. Tiden för bonuskort i plast och papper, som ständigt slarvas bort eller glöms hemma, är för länge sedan förbi.

Istället för att behöva skicka uppdateringar om bonussaldon via post eller email, så kan dina kunder nu få informationen direkt i er applikation! Du kan själv välja om du vill möjliggöra att notiser skickas från appen till användaren, så att nyheter om exempelvis erbjudanden eller bonussaldon poppar upp på din kunds skärm i form av så kallade push-notiser. Detta är ett oerhört effektivt och uppskattat sätt att kommunicera med sina kunder och föredras av användare framför alternativa och mer klassiska kommunikationsvägar, så som telefon eller post.

Tillgängliggörandet av så kallade push-notiser ger samtidigt användaren en större valfrihet och denne kan genom appens gränssnitt när som helst välja att slå på eller av notiserna, vilket än en gång förstärker upplevelsen för dina kunder. Istället för att behöva ringa och störa dem vid olämpliga tider, och därigenom dra ned upplevelsen av kvaliteten på ditt företags service, så väljer kunden själv hur mycket information den vill ha, och i vilken takt den vill ha den.

För att hitta online spel som relaterar till detta ämne, spana då in online spelen hos Ninja Casino.

Möjligheterna med ett eget bonussystem är oändliga. Vi kan enkelt integrera en koppling mellan din app och dina kunders kreditkort, vilket kan göra att alla deras köp från just ditt företag enkelt och smidigt registreras i er egen app, så att kunden sedan själv kan ha översikt över sitt eget saldo, och kommande belöningar. Appar med lojalitetssystem är att rekommendera för alla företag som vänder sig mot konsumenter!